Cladire Elite Spa Residence – Elite Spa Residene

Cladire Elite Spa ResidenceElite Spa Residence

Finalizare30/06/2018
LocatieBaia Mare
NiveleII
Nr. Ap.12
PretDe la 50 000€

Cladire cu o arhitectura moderna cu regim de inaltime mic, in ton cu casele din jur, alcatuita din doar 12 apartamente de lux cu 2,3 sau 4 camere prevazute cu balcon sau terasa. Termen de finalizare 30.06.2018

Avanataje si Beneficii

Elite Spa Residence propune un concept unic in Baia Mare, un bloc de locuinte cu SPA la demisol. Atunci cand am proiectat acest ansamblu rezidential ne-am gandit la confortul tau si al familiei tale.

Pozitionaraea este un alt avantaj al ELITE SPA RESIDENCE. Am ales un loc protejat de agitatia urbana, care in combinatie cu SPA-ul de la demisol iti ofera linistea si te reincarca cu energie pentru a face fata stresului cotidian. Iar asta nu e tot, cladirea este pozitionata in apropierea celui mai mare centru comercial din Baia Mare, VIVO Mall, mai exact la 12 minute de mers pe jos. Tot in apropiere aveti si statie de autobuz si statie de taxiuri.

Inca de la temelia acestui proiect am ales sa folosim materiale de calitate superioara caramida si izolatie cu polistiren de 15mm, termopane cu sticla tripla, incalzire in pardoseala, care vor asigura un indice de performanta energetica ridicat.

Apartamentele se predau semifinisate si la cerere se asigura asistenta de specialitate pe partea de design si amenajare interioara.

Spatiile comune sunt complet finisate.

Share: